Suyana Peru op De Warmste Week 2019

Suyana vzw is een van de goede doelen van de warmste week. Je kan zelf een actie op touw zetten, elke actie is voor ons een hart onder de riem.  Een greep uit onze acties…

In 2019 bleef Suyana vzw projecten in de sloppenwijken van Villa El Salvador, Lima ondersteunen. Padma organiseerde traditiegetrouw psychologische consultaties, speelpleinwerking, vorming voor hulpverleners, workshops voor ouders en leerkrachten en ondersteunde het opvangtehuis. De mama’s van Puriy produceerden schoentjes en allerlei accessoires in leer. Dankzij de hulp van velen was dit mogelijk.

December is de maand bij uitstek waarin we solidair zijn met diegenen die het niet zo goed hebben. Ook jij kan ons steunen. Bedankt als je, op welke manier ook, dit al deed. Elke gift is welkom. Vanaf €40 op jaarbasis bezorgen we je een fiscaal attest. Hiervoor stort je op rekening van Stelimo vzw BE 71 4569 5241 8169 met vermelding van Liesbet Willems-Peru

Schoentjes en accessoires van de mama’s van Puriy

Voor de warmste week verkopen we de schoentjes en accessoires van de mama’s van Puriy uit onze voorraad aan  soldenprijzen! Voor meer info over wat er nog te koop is en aan welke prijs mail je best naar Barbara: barbara.lavrysen@gmail.com

Wees er snel bij want onze voorraad raakt stilaan uitgeput.

Maternosters met postkaartjes

Ook de MOOD-studio van Liesbet Willems steunt Suyana Peru door de verkoop van Maternosters, ontworpen door @37graden. Ze werden gemaakt in een Belgisch atelier door talentvolle mensen die ondersteuning nodig hebben om mee te kunnen in de samenleving.  Elk kraaltje werd met de hand gemaakt en uren in de keramiekoven gebakken om dan met de hand geregen te worden. Waarom 28 kraaltjes? Een maancyclus telt 28 dagen. De maan doet oceanen bewegen!

Bij elke Maternoster zit een postkaartje dat je rechtstreeks kan terugsturen naar de maker. Met een persoonlijke boodschap maak jij een wereld van verschil voor de maker. Dank je! Er zijn 9 verschillende kleuren: terracotta mat met zwart glans, terracotta, wit mat met zwart glans, wit, grijs mat met zwart glans, grijs, gemengde kleuren, zwart mat met wit glans en zwart mat.

Wenspot met 365 wensen

En als een maternoster echt niets voor jou is, een wenspot misschien wel? De wenspot is een hartverwarmend cadeau voor jezelf. Een cadeau voor iemand die je elke dag iets leuk of liefs wilt wensen. In de pot zitten 365 wensen. En deze zijn geplooid tot W’tjes door mensen met veel talent in zorgcentra en psychiatrische instellingen in Vlaanderen. Zij vonden het fijn om al deze wensen te lezen en te plooien. Het zorgt ook bij hen voor een goed gevoel. En aan elke pot vind je een extra wens van de warme mens die geplooid heeft.

Door een maternoster of een wenspot te kopen, steun je dus niet 1, maar 2 mooie projecten!

Bestellen kan via info@moodfeelgoodstudio.be

Concert met Peruaanse muziek & dans op 22 december 2019 te Deinze