• Suyana Peru vzw, Witte Barier 83, 3550 Heusden-Zolder
  • 0486 51 25 77

Word vrijwilliger bij Suyana

Word vrijwilliger

Vele handen maken licht werk. Suyana Peru steunt dus op mensen als u om hun steentje bij te dragen.

In Peru

Doorheen de tijd lieten al heel wat vrijwilligers België voor enige tijd achter om de realiteit in Lima te ontdekken. Daarbij werd samen met de lokale bevolking gewerkt aan noodwoningen voor de allerarmsten in de sloppenwijk, werd er geholpen in de ‘cuna’, het kinderdagverblijf, en in de volkskeukens.

Ook werd er psychologische hulp geboden in het kinderdagverblijf en op de psychosociale dienst van het medische centrum.

Heeft u ook zin om voor enige tijd naar Lima te gaan om een handje toe te steken bij de projecten die we steunen? Neem dan zeker contact met ons op.

In België

Ook in België worden geregeld activiteiten georganiseerd om ondersteuning te bieden. Zo werden er al spaghettiavonden georganiseerd waarbij de opbrengst volledig naar Suyana Peru ging. Ook verkoopavonden voor spullen van Puriy en aanwezigheid op verschillende events zorgen voor extra steun in Peru.

Heeft u een idee? Wilt u een activiteit organiseren? Of ziet u zichzelf eerder meehelpen op een event? Kunt u ons administratief ondersteunen? Wilt u graag mee nadenken over het project? Of bent u een vlotte spreker en wilt u het project graag voorstellen? Uw hulp is meer dan welkom, dus neem zeker eens contact met ons op.


Blijf gratis op de hoogte van onze projecten & events